ball-blur-close-up-daylight-207361

Boka Padel, Tennis och Badminton

Bokning av Padel, Tennis och Badminton sker via vårt bokningssystem Matchi online.
Tennishallen är öppen för spel 07-23 alla dagar, året runt!

Fullbokat när du vill spela? Tips från oss är att kontrollera när det närmar sig, ibland avbokas tider samma dag med kort varsel.

Så här bokar du tid:
– Gå till vår bokningssida.
– Välj dag, tid och bana
– Betala direkt med Visa/MasterCard/AmEx. m.fl.
– Bokningsbekräftelse skickas till din e-post.
– Klar för spel!

Observera:

Vid spel på utomhusbanor skall spel avslutas när 5 minuter återstår och banan skall ”dras” och iordningställas för nästa gäst.

Frågor och svar om bokning

Boka tid

All bokning av strötider för tennis och badminton sker via vår bokningssida. Vi tar ej emot bokningar via e-post eller telefon. Har du dock problem att boka så skall vi naturligtvis försöka att hjälpa er, se nedan.
Du kan boka tid i hallen upp till 14 dagar framåt.
Om du inte har en användare på matchi.se krävs det att du skapar en för att boka tid, du behöver inte vara medlem i klubben för detta. Vem som helst kan boka tid i hallen.

Boka tid via app

Om du bokat tid tidigare och då sparade dina kortuppgifter i samband med betalningen kan du även boka tid enkelt med telefonen via MATCHi:s app. Gå till matchi.se med telefonen för att ladda ner appen, (för närvarande enbart för iPhone/iPad). Observera att du måste ha sparat dina kortuppgifter i samband med en tidigare bokning via matchi.se för att kunna boka tid via appen. Har du köpt klippkort från klubben kan dessa användas direkt i appen.

Observera att du inte kan ange några kortuppgifter i appen. För att kunna boka tid och betala med ditt kort via appen krävs det att du först gör en bokningen via matchi:s hemsida och vid detta tillfälle markerar att du vill spara dina kortuppgifter. När det är gjort kan ni hädanefter betala med sparade kortuppgifter via appen.

Abonnemang

Är du intresserad av att köpa abonnemang i hallen, alltså ha en stående bokning med samma tid och bana varje vecka? Här hittar du mer information.

Avboka din tid

Avbokning med återbetalning är möjligt fram till sex timmar innan bokad tid. Vid avbokning av tid som betalats med bank-, betal- eller kreditkort tas en avbokningsavgift på 12,50 SEK ut.

Logga in med dina användaruppgifter på matchi.se, dina kommande bokningar finns presenterade när du loggat in och du kan enkelt avboka din tid här.
Om du inte ser bokningen skall den finnas om du trycker på ditt namn i högra hörnet och sedan ”Hem”. Övriga boknings-/avbokningsregler se matchi.se.

Du kan också avboka tider via matchi.se app till iPhone/iPad. 

Belysning

Belysning på banorna styrs automatiskt via rörelsecensorer. Ljuset tänds alltså automatiskt när du beträder banorna och släcks sedan automatiskt några minuter efter att banorna står tomma.

Betalning

Betalning sker med bank-, betal- eller kreditkort direkt vid bokning, ej kontantbetalning. Betalning kan även göras med klippkort som säljs av klubben via bokningssidan.

Friskvårdsbidrag / kuponger

Vi tar emot friskvårdskuponger som betalning vid köp av våra klippkort. Kontakta oss om ni är intresserade av detta.

Företagsevent / större bokningar

Skall ni ha ett större event för ert företag eller kompisgänget. Ta gärna kontakt med oss i god tid så kan vi hjälpa er med bokning av banor.
Kontakta oss.

Hyra utrustning, rack, bollar m.m.

Det finns tyvärr ingen möjlighet att hyra utrustning, tex. tennis-/ badmintonracket, bollar m.m. av oss.

Klippkort

Om du spelar mycket rekommenderar vi att du köper något av våra klippkort.
Mer information om våra klippkort

Jag har fått ett nytt bank / kredit-kort

Har du sparat dina kortuppgifter via matchi för snabb och enkel betalning men vill byta detta kort genomför du en bokning som vanligt via matchi.se. När det är dags att betala väljer du under betalningsmedel ”Nytt konto-/kreditkort” och anger de nya kortuppgifterna. Klicka i att du vill ”Spara mina uppgifter” så ersätts dina gamla kortuppgifter med de nya.

Nyckelhantering, hur kommer jag in till banorna?

Bokningsbekräftelsen som skickas till din e-post när betalning genomförts innehåller en kod som låser upp dörren till anläggningen. Saknar du bokningsbekräftelsen kan du logga in på matchi.se eller via deras app och där se dina kommande bokningar med tillhörande kod till anläggningen.

Ofta fullt när jag vill spela, vad gör jag?

På eftermiddagar och kvällar under vår och höst är hallen ofta fullbokad då kursverksamhet samt abonnenter är inbokade i hallen dessa tider. Ibland kan tider avbokas med kort varsel så vi rekommenderar att kontrollera vår bokningssida när det närmar sig. Ni kan numera också ställa er i kö på en tid ni är intresserad av. Observera dock att ni inte automatiskt bokas, utan blir enbart informerade via e-post/sms om tiden blir tillgänglig för spel.

Omklädningsrum / faciliteter

I hallen finns två nyrenoverade (2017) separata omklädningsrum för damer/herrar med tillhörande duschrum och toaletter. Följ skyltning i hallen.

Problem med att boka?

Vi har haft några kunder som upplevt problem med att genomföra kortbetalningen. Var god kontrollera att din webbläsare tillåter ”cookies”, då detta krävs av Nets säkra betaldialog. Kontrollera även att ert betalkort tillåter betalning via internet.

Kan du inte boka tid via Matchi:s mobil-app?
Observera att du inte kan ange några kortuppgifter i appen. För att kunna boka tid och betala med ditt kort via appen krävs det att du först gör en bokningen via matchi:s hemsida och vid detta tillfälle markerar att du vill spara dina kortuppgifter. När det är gjort kan ni hädanefter betala med sparade kortuppgifter via appen.

Har ni trots detta problem hör gärna av er så skall vi göra vad vi kan för att hjälpa er.
Kontaktuppgifter hittar ni under ”Kontakta oss” i menyn.
Detta är en ideell förening vilket innebär att vi kanske inte alltid är tillgängliga via tfn.

Utebanor

Våra utomhusbanor är öppna för spel mellan cirka maj och september. Banorna byggdes om till grusbanor (ClayTech) i juni 2016 vilket innebär att vi just nu har några av Västsveriges finaste utomhusbanor! Läs mer…

Var ligger hallen?

Vägbeskrivning och karta till hallen hittar du i menyn under ”kontakta oss”.

Baninformation

Inomhusbanor – Plexipave ®

 

Utomhusbanor – Grus – ClayTech

Prislistor:

Eventuella avvikelser kan förekomma. Angivna priser på bokningssidan gäller.
Mer information om medlemsskap/medlemspriser.

Padel

Information kommer inom kort

Tennis – Inne/ute

 
Ordinarie:
B-tid:
Ute:

Ej medlem:
170:-
145:-
180:-

Medlem:
150:-
125:-
150:-

Sommarpriser 16/6 – 14/8


Alla tider:

Ej medlem:
180:-

Medlem:
155:-

Badminton


Ordinarie:
B-tid:

Ej medlem:
145:-
125:-

Medlem:
140:-
120:-

Sommarpriser 16/6 – 14/8


Alla tider:

Ej medlem:
155:-

Medlem:
145:-

Öppettider

Hallen är öppen för spel 07-23, alla dagar.

B-tid: Mån-fre, 10-16
Övrig tid ordinarie pris.