Ny logga till Hönö Tennis- och Padelklubb

Bästa medlemmar,

Då vi har bytt namn till Hönö Tennis- och padelklubb så har vi påbörjat arbetet med att ta fram en ny logga till klubben. Vi ber därför er medlemmar att komma med både idéer och förslag på hur en logga kan se ut som representerar både vår ort och verksamhet. Ni behöver naturligtvis inte göra produktionsfärdiga förslag utan principer eller skisser duger alldeles utmärkt.

Maila era förslag till info@honotennis.se

Med vänlig hälsning

Styrelsen

1 reaktion på ”Ny logga till Hönö Tennis- och Padelklubb”

  1. Många logotyper blir tidlösa klassiker som känns igen från generation till generation. Blå blockbokstäver påminner om vårt svenska möbelvaruhus och röd skrivstil för tankarna till iskalla läskburkar. En bra logotyp är ett av de bästa sätten att stärka varumärkets identitet på, och för att lyckas med den finns det fyra gyllene regler att utgå från.
    Vad vill vi att vår logga ska förmedla till våra kunder och potentiella kunder?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.